Overview    •    Sponsorship   •    Speakers and Guests    •    Schedule    •    CME/CNE/CE Credit Info •    Recordings

Thursday, September 21, 2023

*Pending approval for up to 6.0 CME/CNE/CE APA credits*

9:00am PT
Welcome
Mayra Serrano, DrPH, MPH, CHES and Julia Forth, CEO, Cancer Support Community Los Angeles

9:30-10:30am PT
Entertaining Health: How Hollywood Helps Inform Audiences (1-hour CME/CNE/CE APA)
Kate Langrall Folb, MEd

10:45-11:45am PT
Hereditary Cancer and the Jewish Community: How Mental Health, Religious and Cultural Implications Impact You and Your Patients  (1-hour CME/CNE/CE APA)
Jessica Jablon, MAEd

12:00-1:00pm PT
Break

1:00-2:00pm PT
Roundtable
Luca Valle, MD, Yoli Origel, Eunice Wong, PhD, Hyo K. Park, MD

2:15-3:15pm PT
The Project SOAR (Speaking Our African American Realities) Experience: Centering Black Women’s Voices (1-hour CME/CNE/CE APA)
Rev. Dr. Tammie Denyse and Annette Stanton, PhD

3:15-4:15pm PT
Closing the Health Gap for Immigrant Communities Affected by Cancer
Ghecemy Lopez, DSW, MAEd

4:15-4:20pm PT
Closing Remarks
Mayra Serrano, DrPH, MPH, CHES

Friday, September 22, 2023

9:00am PT
Welcome
Mayra Serrano, DrPH, MPH, CHES® and Julia Forth, CEO, Cancer Support Community Los Angeles

9:30-10:30am PT
Narrative Medicine’s Role in Enhancing the Patient Voice (1-hour CME/CNE/CE APA)
Kathy Riley, MS, MPH, CHES

10:45-11:45am PT
Building While Flying: Responding to the Needs of Adolescents and Young Adults in Today’s World (1-hour CME/CNE/CE APA)
Laura Bava, PsyD, ABPP

12:00-1:00pm PT
Break

1:00-2:00pm PT
Roundtable
Featuring AYA Patients

2:15-3:15pm PT
Making Measurable Impact in Health Equity – Case Studies from RAND Research (1-hour CME/CNE/CE APA)
Rhianna Rogers, PhD and Eunice Wong, PhD

3:30-3:45pm PT
Closing Remarks
Mayra Serrano, DrPH, MPH, CHES®